Sandra Izbașa, pe post de Crăciuniță. Ținută sexy în seara de Ajun


Sandra Izbașa (29 de ani), ultima gimnastă care a adus României un aur olimpic, s-a bucurat de un Crăciun în familie, alături de cei dragi. În așteptarea Moșului, Sandra și-a delectat admiratorii cu o fotografie sexy, în fața bradului.


Au trecut deja mai mult de 7 ani de la performanța uriașă obținută de Sandra Izbașa la Jocurile Olimpice din 2012. La Londra, sportiva noastră urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în ciuda problemelor medicale majore cu care se confrunta în acea perioadă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crăciun Fericit tuturor???????????? Va pup și va iubesc????❤️

A post shared by SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa) on

Retrasă între timp din activitate, Sandra se concentrează pe alte proiecte, cochetând cu actoria și antrenând o grupă de fetițe la clubul Steaua. În același timp, Izbașa e extrem de activă pe rețelele de socializare, profitând din plin de calitățile fizice care o plasează și în prezent printre cele mai frumoase femei din lumea sportului românesc.

Astfel, zecile de mii de fani care o „urmăresc” pe Sandra Izbașa pe Facebook sau pe Instagram au avut parte de o surpriză plăcută de Crăciun. Mai exact, fosta gimnastă a pozat în fața bradului și a cadourilor ca o veritabilă Crăciuniță, într-o ținută roșie provocatoare, completată de niște tocuri impresionante. „Crăciun fericit tuturor. Vă pup și vă iubesc”, a fost mesajul Sandrei.

related posts

Modifică setările cookies