Sandra Mutu arată în costum de baie mai bine ca pe vremea când devenea Miss România 


Sandra Mutu are 26 de ani, e mama unui băiețel deja și s-a retras din showbiz, dar strălucește mai ceva ca în vremea în care era model și câștiga Miss România.


În anul 2017, ea l-a născut pe Tiago și de atunci Universul ei pare să graviteze în jurul copilului și în jurul lui Adrian. Cu toate acestea, nu uită să aibă grijă de ea și, printr-o dietă foarte echilibrată și cu mult sport, arată pur și simplu perfect la proba costumului de baie. Frumoasa soție a lui Adrian Mutu postează rar poze în care apare în această ipostază - cel mult două sau trei într-un an, dar în toate se prezintă impecabil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summerlovers ????❤️❤️❤️

O postare distribuită de SANDRA MUTU (@sandra01mutu) pe

 
Adrian Mutu şi Sandra Bachici, actualmente Mutu, s-au căsătorit religios pe 15 octombrie 2017. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago. Adrian Mutu are patru copii, din trei căsnicii diferite: Tiago , Mario, Adriana și Maya. Alături de el nu locuiește decât băiatul cel mic, dar sportivul spune că face tot ce poate pentru a-și vedea toți copiii cât mai des și pentru a menține o relație armonioasă cu ei.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ #lifeisgood

O postare distribuită de SANDRA MUTU (@sandra01mutu) pe

 
Tiago Mutu are doar trei ani, dar iubește deja mingea de fotbal. Copilul a început deja antrenamentele la academia lui Juventus, iar tatăl său este foarte încântat  și consideră că băiețelul are talent. Mai mult, speră să îl vadă în tricoul Naționalei României, mai ales că are ce să îl învețe. 

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU FRUMOASA SANDRA ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎN EXCLUSIVITATE "SHARE ÎN BUCATE"

FOTO: instagram Sandra Mutu

related posts

Modifică setările cookies