Șapte ani fără Robin Williams! Fiul Zach, tribut emoționant: “Spiritul tău incredibil trăiește printre noi”


În urmă cu șapte ani, în 11 august, lume era șocată de vestea morții actorului Robin Williams. Starul de la Hollywood s-a sinucis la 63 de ani în locuința sa din California. 


În urmă au rămas să-l plângă văduva Susan Schneider, cei trei copii: Zelda, Zachary Pym și Cody Alan și milioane de fani din întreaga lume. 

Comediantul suferea de depresie, anxietate, Parkinson și a luptat ani buni cu dependența sa de alcool și droguri. Robin a fost și internat într-o clinică din Minnesota pentru a-și trata problemele cu alcoolul. 

Actorul s-a spânzurat în vila sa din Paradise Cay, California. La momentul morții, Robin Williams nu consumase alcool și nici droguri. 

Dacă ar fi trăit, actorul ar fi împlinit 70 de ani în 21 iulie. Fiul său, actorul Zachary Pym, a postat pe Instgram o fotografie cu tatăl său și un mesaj emoționant. Același lucru l-a făcut și în ziua în care s-au împlinit 7 ani de la moartea părintelui său. 

Citește și: Aceasta a fost ultima postare pe Instagram a regretatului Robin Williams. Cum arata fiica lui acum, la 25 de ani

“Tată, în ziua în care ar fi trebuit să împlinești 70 de ani aș vrea să știi că spiritul tău increbil trăiește printre noi. Familia noastră va celebra amintirea ta. Ne e dor de tine mereu și te iubim”, a scris fiul actorului în ziua în care acesta ar fi împlinit 70 de ani. 

“Tată, îți voi cinsti memoria astăzi. Te iubesc pentru totdeauna”, este mesajul postat ieri pe Instagram, care însoțeste o fotografie de arhivă cu Robin Williams. 

Zach, care este fiul lui Robin din căsnicia cu Valerie Velardi, are 38 de ani, este căsătorit și are un băiețel. La fel ca tatăl său, acesta a avut probleme cu drogurile. Și-a vindecat însă dependența în urmă cu patru ani, veste pe care a împărtăși-o și fanilor săi de pe Instagram.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.5 Povestea Casei Timis

 

related posts

Modifică setările cookies