Sara Carbonero, mesaj emoționant pentru cea mai bună prietenă: “Așa este ea! O tornadă de bucurie 24/7”


Sara Carbonero a trecut recent prin clipe grele, după ce a ajuns pe patul de spital cu un diagnostic crunt. Presa iberică scrie că frumoasa soție a lui Iker Casillas a fost operată după ce cancerul ovarian ar fi recidivat.


Din fericire, fosta jurnalistă a fost externată și se simte mult mai bine. Ea a postat un mesaj emoționant pentru cea mai bună prietenă a sa, pe contul de Instagram. Mesajul este însoțit și de un videoclip în care amica sa, jurnalista Isabel Jimenez, dansează în fața bebelușului ei, Hugo, în vârstă de un anișor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero)

“Mă va ucide, știu… Dar așa este ea. O tornadă de bucurie 24/7, un medicament pentru rană, un tovarăș necondiționat și merită toate felicitările din lume. La mulți ani, Isabel!”, a fost mesajul scris de Sara Carbonero. Și Iker Casillas i-a transmis felicitări jurnalistei prin intermediul postării făcute de soția sa. 

Fanii le-au felicitat pentru frumoasa prietenie și au profitat de ocazie să-i ureze Sarei multă sănătate. 

Sara Carbonero a mai învins o dată cancerul

În mai 2019, Sara Carbonero a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer ovarian, la scurt timp după ce soțul ei, Iker Casillas a suferit un atac de cord.

A urmat o perioadă în care a făcut ședințe de chimioterapie, perioadă în care a suferit o transformare fizică impresionantă. Sara Carbonero și Iker Casillas sunt împreună din 2009 și au împreună doi copii, pe Martin și pe Lucas.

Fotografii: Getty Images / Instagram saracarbonero

Vezi și VIDEO: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

 

FULLSCREEN
Sara Carbonero, mesaj emoționant pentru cea mai bună prietenă: “Așa este ea! O tornadă de bucurie 24/7”
  • /

related posts

Modifică setările cookies