Sărbătoare mare în familia lui Cristiano Ronaldo! Mezina Alana a împlinit 3 ani


Cristiano Ronaldo este împlinit atât în plan profesional, cât și pe plan personal. Cele mai importante trofee le are are acasă: o logodnică superbă și patru comori cu care se mândrește pe conturile de socializare. 

 


În 12 noiembrie a fost mare sărbătoare în familia fostului galactic. Mezina Alana Martina a împlinit trei anișori, iar Cristiano și Georgina Gio au postat imagini și mesaje emoționante pe Instagram. 

“Mulțumesc că ai intrat în viețile noastre și le-ai umplut de lumină cu zâmbetele tale. La mulți ani, prințesa mea Alana. Tata te iubește!”, a scris Cristiano în dreptul imaginii cu fetița sa. 

Și Georgina a marcat momentul pe contul său de Instagram și le-a făcut o surpriză fanilor postând o imagine de arhivă cu Cristiano într-o ipostază rară. Atacantul lui Juventus apare cu micuța Alana în brațe, în timp ce o hrănește cu biberonul. “Dragoste pură, Această fotografie mă emoționează. Te iubim, viața noastră”, a scris fotomodelul pe Instagram.

Vezi mai multe imagini cu familia lui Cristiano Ronaldo în galeria foto de mai jos

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (10 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. Fotbalistul și iubita sa sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde Georgina lucra ca asistent de vânzări. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Selly părăsește 5GANG - Trending Review cu Daragiu - episodul 46

 

  • Sărbătoare mare în familia lui Cristiano Ronaldo! Mezina Alana a împlinit 3 ani
Modifică setările cookies