Sărbători speciale pentru Ela Crăciun. “Moșul a venit mai devreme cu cel mai frumos cadou”


Ela Crăciun are parte anul acesta de cel mai frumos Crăciun! De ce? I s-a mărit familia, e proaspătă mămică și se bucură din plin de acest lucru. Sărbătorile vor fi astfel mult mai pline și fericite.

Tag-uri: #Ela Craciun

De Crăciun stăm mereu în familie iar anul acesta cu atât mai mult cu cat bebe, pentru că bebelușul are nevoie de toată atenția noastră. De Sfântul Nicolae a fost deja ziua lui și - deși el nu are încă idee ce înseamnă asta -  noi l-am sărbătorit în familie. Revelionul îl vom petrece alături de prieteni și rude. Este perioada în care vrem să ne bucurăm de ceea ce avem, să trăim la maxim aceste noi experiențe de familie cu trei copii”, spune Ela Crăciun pentru Perfecte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet dreams ????????

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun) on


Întrebată cum face față festinului culinar și la ce poftește cel mai des în perioada sărbătorilor de iarnă, vedeta mărturisește că nu poate renunța deloc la sarmale și cozonaci.

“Iarna poftele mele țin de mâncarea pe care o face mama. Cozonacii și sarmalele sunt două feluri de mâncare pe care nu le pot refuza de sărbători. Când răspund la această întrebare am în minte o felie mare și pufoasă de cozonac cu nucă, făcut din ouă de țară galbene și gustoase. Cozonacii cu lapte sau o cană de cacao fierbinte sunt în topul preferințelor mele de sărbători".

Și chiar dacă Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta, încă se mai pregătesc și alte cadouri.

“Moș Crăciun a venit mai devreme pentru mine anul acesta, cu cel mai frumos cadou. Am un băiețel superb, de care ne vom bucura de sărbători și cred că toată atenția familiei va fi îndrepată asupra lui. Alesia și Alex se gândesc deja la ce cadouri să îi cumpere, iar noi îi susținem.

Copiii își doresc foarte multe jucării și probabil le vor primi de la bunici și familie. Pentru Alex nu mai este perioada jucăriilor, iar Alesia este deja preocupată de proiecte de artă. Următorul candidat la jucării este Nicholas, care a fost deja copleșit de jucării de bebe din partea familiei. Copiii sunt de vârste diferite, prin urmare preocupările și dorințele lor sunt diferite. Noi am primit deja ceea ce ne dorim, o familie mare și fericită. Dacă există Moș Crăciun eu cred că anul acesta am fost pe lista celor mai norocoși, pentru că am primit tot ce ne doream”, a mai completat în încheiere Ela Crăciun. 

Sursă foto Facebook/Ela Crăciun

related posts

Modifică setările cookies