Șase soții, un singur pat! Cât a investit un influencer pentru a încăpea cu toate femeile în „cuibușorul de nebunii”


La 32 de ani, influencerul brazilian Arthur O Urso are șase soții și trăiește visul multor bărbați. Pentru a dormi cu toate în pat, acesta a făcut o investiție fabuloasă! Iată cât a plătit pentru „cuibușorul de nebunii”

Tag-uri: #Arthur O Urso

Arthur O Urso a devenit extrem de cunoscut în mediul online după ce a dezvăluit tuturor că este căsătorit cu șase femei, pe care se pare că le iubește enorm. Potrivit presei străine, bărbatul și-ar fi făcut un program special prin care a stabilit cât timp acordă fiecărei soții în parte, iar asta nu este tot! Ca să le mulțumească pe toate, în acelați timp, bărbatul a investit o sumă fabuloasă într-un pat enorm, ca să încapă cu toate.

„Cuibușorul de nebunii” l-a determinat pe Arthur să scoată din buzunar nu mai puțin de 90.000 de euro, iar asamblarea lui a durat 15 luni. Patul de 6 metri în care se va iubi cu toate cele 6 soții a avut nevoie de 950 de cuie și o echipă de 15 oameni pentru a putea fi asamblat, potrivit Daily Star. (Vezi în galeria de mai jos cum arată patul lui Arthur O Urso)

„Ideea pentru acest pat uriaș a venit din cauza lipsei de spațiu. De multe ori am fost nevoit să dorm pe canapea sau chiar pe podea, pentru a le face pe plac soțiilor mele. Am vrut să îmi fac viața mai ușoară”, a declarat Arthur, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram/Arthur O Urso

related posts

Modifică setările cookies