Sasha Obama, la 19 ani. Ce mai face și cum arată în cele mai recente imagini


Sasha Obama a împlinit zilele trecute vârsta de 19 ani și este o tânără acre iubește atenția presei care în ciuda faptului că familia ei a încercat de-a lungul timpului să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.


Aceasta a părăsit Washington D.C. anul trecut, când a plecat la facultate la Universitatea din Michigan. Avea numai 7 ani când s-a mutat la Casa Albă, iar tatăl ei a devenit unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Sasha, pe numele ei adevărat Natasha, a fost destul de activă din punct de vedere social și în facultate.

Față de sora ei mai mare, Malia, care a optat pentru Harvard, Sasha a ales Universitatea din Michigan, o instituție de învățământ care ocupă locul 27 în topul școlilor naționale.

Niciodată nu i-a plăcut Sashei să fie la fel de vocală ca sora sa, dar recent a vorbit despre cartea și documentarul mamei sale, Becoming: "Mă bucur pentru ea și-mi place să o văd mândră de ce a realizat. Cred că asta e cel mai important pentru om, să se poată mândri cu reușitele sale", a spus mezina familiei Obama. 

Sursă foto: Profimedia images

FULLSCREEN
Sasha Obama, la 19 ani. Ce mai face și cum arată ăn cele mai recente imagini
  • /

related posts

Modifică setările cookies