Scandal după nominalizările de la Premiile Grammy 2021! The Weeknd acuză organizatorii de corupție


La scurt timp după ce s-au anunțat nominalizările la Premiile Grammy 2021 au apărut și primele controverse. The Weeknd, care nu a primit nici măcar o nominalizare anul acesta, îi acuză pe cei de la Recording Academy, responsabili de eveniment, de corupție.


A fost anul lui The Weeknd, fără doar și poate! Artistul a avut opt nominalizări la American Music Awards și a plecat acasă cu trei premii. Albumul său “After Hours”, lansat în martie 2020, a avut un succes fulminant, iar două dintre melodii au fost în fruntea topurilor Billboard. Pe lângă toate astea, artistul a fost ales cap de afiș pentru show-ul din pauza de la Super Bowl 2021.

Totuși, cei de la Grammy au considerat că nu merită nici măcar o nominalizare pentru gala din 2021. Artistul a răbufnit pe contul de socializare, acolo unde a postat câteva mesaje dure pentru organizatorii evenimentului. 

„Grammy-urile rămân corupte. Îmi sunteți datori mie, fanilor și industriei cu transparență”, a postat artistul pe Twitter și Instagram. The Weeknd nu s-a oprit aici. Acesta a revenit cu un nou mesaj în care s-a plâns că a lucrat câteva săptămâni pentru show-ul pe care ar fi urmat să-l susțină pe scenă: “în opinia mea, zero nominalizări egal cu nu ești invitat”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Mai mulți artiști i-au luat apărarea lui The Weeknd în social media. Printre aceștia se numără Drake și Elton John. Ultimul e de părere că The Weeknd ar fi trebuit nu doar să fie nominalizat, ci să și câștige premiul pentru “Melodia Anului”.

Cum se apără organizatorii premiilor Grammy

Harvey Mason Jr., CEO al Recording Academy, a spus că artistul n-a fost nominalizat pentru că nu ar fi primit voturi. „Înțelegem că The Weeknd este dezamăgit pentru că nu a fost nominalizat. Și eu am fost surprins și pot sa empatizez cu sentimentele lui”, a declarat acesta potrivit ETonline.

Potrivit sursei menționate anterior, în urmă cu o lună ar fi început un conflict între artist și organizatori. Aceștia i-ar fi cerut lui The Weeknd să aleagă între a cânta la Super Bowl sau la Grammy, iar el ar fi vrut să cânte la ambele. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Shift: „Nu aș colabora niciodată cu artistul Culiță Sterp!”

 

FULLSCREEN
Scandal după nominalizări la Premiile Grammy 2021! The Weeknd acuză organizatorii de corupție
  • /

related posts

Modifică setările cookies