Scandal imens între un doctor britanic și un fotbalist italian, din cauza coronaviruslui


Christian Spencer Jessen, un medic, prezentator de televiziune și scriitor britanic a reușit să îi înfurie foarte tare pe italieni, după ce a acordat un interviu desper coronavirus.


Cunoscut în primul rând datorită emisiunilor „Embarrassing Bodies” și „Supersize vs Superskinny”, de la Channel 4, Christian Spencer Jessen afirmat că italienii doar profită de pandemia de coronavirus, aceasta fiind scuza lor pentru a nu mai munci.

„Ar putea suna puțin rasist, dar italienii, având această scuză, închid tot, nu mai lucrează și au o siesta lungă. Cred că e o epidemie care trăiește mai mult în presă decât în realitate. Gripa, de exemplu, omoară mii de oameni in fiecare an. Nu afectează mamele, femeile însărcinate sau copiii, deci nu înțeleg de ce atât de multă panică”, a spus medicul britanic.

Cel mai deranjat de această declarație a fost Ciro Immobile, fotbalist italian legitimat la Lazio Roma, care l-a atacat în termeni duri pe Christian Spencer Jessen. 

„Cretinule, du-te și spune asta rudelor persoanelor moarte sau ale bolnavilor care se luptă cu acest virus. Du-te la rahat”, ar fi scris Ciro Immobile pe Instagram, potrivit celor de la The Sun.

foto: Facebook Christian Spencer Jessen; Profimedia Images

Vezi și: Declarația unei românce diagnosticate cu coronavirus, în Italia. A fost trimisă acasă, deși testul pentru coronavirus era pozitiv

related posts

Modifică setările cookies