Scandal uriaş în Egipt. Hărţuită de un fotbalist, modelul Merhan Keller a răbufnit


Egipteanul Amr Warda (25 de ani) a încercat în mod repetat să cucerească femei pe Instagram, folosindu-se în special de faptul că e un fotbalist cunoscut al naţionalei ţării sale. Modelul Merhan Keller l-a dat de gol, acuzându-l în acelaşi timp de un limbaj agresiv şi de ameninţări.


Fost jucător al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, Warda s-a crezut un Casanova al fotbalului, făcându-şi un obicei din a solicita favoruri sexuale prin intermediul reţelelor de socializare. Aflat la Cupa Africii cu reprezentativa Egiptului, Warda a intrat însă într-un imens scandal. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merhan Keller (@merhankeller) on

Iritată de modul inadecvat în care a fost abordată, fotomodelul Merhan Keller a făcut publică discuţia cu Warda, aceasta fiind dezvăluită pe o pagină de Twitter. Mai mult, imediat după ce a deschis subiectul, Merhan a fost contactată de numeroase alte femei care i-au descris episoade similare cu Warda în rol principal.

Astfel, fotbalistul avea texte identice cu care îşi aborda ,,ţintele” şi se supăra de fiecare dată când era refuzat. Inclusiv Merhan Keller a acuzat limbajul agresiv al lui Warda şi ameninţările la care a recurs acesta atunci când i-a transmis fotbalistului că nu e dispusă să iasă la o întâlnire cu el. „Nu mă ignora, oricum o să aflu numărul tău de telefon!”, i-ar fi spus Warda tinerei egiptence printre alte avansuri.

Ca urmare, pentru ca atmosfera din sânul naţionalei Egiptului să nu aibă de suferit, Amr Warda a fost scos din lotul echipei sale şi trimis acasă. O sancţiune dură pentru un fotbalist, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un turneu final, competiţia supremă de pe Continentul Negru.

Nu e însă prima dată când Amr Warda e pedepsit pentru hărţuire sexuală. În urmă cu doi ani, Warda a fost dat afară de echipa portugheză Feirense din acelaşi motiv, pentru că ar fi atentat la iubitele unor colegi de vestiar.

FOTO Getty/ Facebook

related posts

Modifică setările cookies