Scarlett Johansson, fără rivale. Topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood


Pentru al doilea an la rând, Scarlett Johansson (34 de ani) a fost plasată de revista Forbes pe primul loc în topul celor mai bine plătite actrițe din lume.


În ultimele 12 luni, până la 1 iunie 2019, americanca și-a trecut în conturi 56 de milioane de dolari, în special datorită rolurilor sale din filmele cu supereroi.

Față de precedenta evaluare a celor de la Forbes, Scarlett Johansson și-a sporit veniturile cu 15,5 milioane de dolari. Mai mult de jumătate din bani au venit pe filiera producției de succes „The Avangers: Endgame”, dar cunoscuta actriță a încasat cecuri consistente și de pe urma viitorului său film, „Black Widow”, care va fi lansat în 2020.

Pe locul al doilea în ierarhia celor mai bine plătite actrițe s-a clasat Sofia Vergara (44 de milioane de dolari), iar podiumul e completat de Reese Whitherspoon, cu 35 de milioane de dolari.

De remarcat faptul că toate actrițele din Top 10 au depășit bariera de 20 de milioane de dolari, în condițiile în care anul trecut numai Johansson și Angelina Jolie izbutiseră acest lucru. De altfel, aceasta din urmă pare să fie marea perdantă a clasamentului Forbes, Angelina Jolie nefiind înclusă în primele 10.

Comparativ cu Scarlett Johansson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood este Dwayne Johnson, cu aproape 90 de milioane de dolari. Într-un clasament general, indiferent de sex, Scarlett Johansson ar fi de-abia pe locul al optulea.

Iată cum arată Top 10 al celor mai bine plătite actrițe:

1. Scarlett Johansson – 56

2. Sofia Vergara – 44,1

3. Reese Whiterspoon – 35

4. Nicole Kidman – 34

5. Jennifer Aniston – 28

6. Kaley Cuoco – 25

7. Elisabeth Moss – 24

8. Margot Robbie – 23,5

9. Charlize Theron – 23

10. Ellen Pompeo – 22

*Sume exprimate în milioane de dolari.

related posts

Modifică setările cookies