Schimbare de look pentru Jada Smith. Soția lui Will Smith a făcut senzație cu noua sa apariție


Jada Smith și-a făcut o schimbare de look impresionantă, iar fanii s-au declarat încântați de noul stil abordat. Aceasta și-a făcut apariția la Universal Music and Healt Summit, iar prezența ei a stârnit multe reacții pozitive. 


Jada Pinkett Smith și-a făcut o schimbare de look ce a atras multe complimente din partea fanilor. Aceasta a apărut cu părul într-o nuanță rose gold, la un summit la care a fost invitată. Actrița a fost îmbrăcată într-o salopetă neagră, contrastul creat fiind unul de impact.

Fanii o apreciază foarte mult pe soția lui Will Smith pentru curajul pe care îl are atunci când se expune în mediul online, deoarece suferă de o boală autoimună, care îi face părul să cadă, alopecie. Luna trecută, aceasta a postat două fotografii cu părul ei, arătându-le internuaților cât de mult i-a crescu părul.

„Părul ăsta se comportă ca și cum încearcă sa revină. Încă mai am câteva zone cu probleme, dar vom vedea”, a postat Jada Smith, alături de cele două fotografii.

În anul 2022, Will Smith a avut o reacție halucinantă, atunci când Chris Rock a făcut o glumă despre soția sa. Acesta a comparat-o pe Jada cu actrița din ”G.I.Jane”, din cauza lipsei podoabei capilare, lucru ce l-a scos din sărite pe Will Smith.

Chris Rock i-a spus Jadei Smith că abia așteaptă să o vadă, în continuare, în filmul ”G.I.Jane”, moment în care, Will Smith s-a ridicat de pe scaun, a mers pe scenă și l-a lovit peste față pe Chris Rock. „Ține numele soției mele departe de gura ta spurcată”, i-a spus actorul, atunci. 

Imediat după aceea, în încercarea de a detensiona momentul, Chris Rock a glumit și a spus: „Will Smith tocmai mi-a dat o palmă zdravănă. Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”. La ceva timp după aceea, actorul a revenit cu un mesaj public, prin care a cerut scuze Academiei Americane de Film și colegilor. (VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)


Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

  • Schimbare de look pentru Jada Smith. Soția lui Will Smith a făcut senzație cu noua sa apariție
Modifică setările cookies