Schimbare în show-ul Simonei Halep. O divă a tenisului, chemată la Cluj


Sâmbătă, în sala BT Arena din Cluj-Napoca, de la ora 17.30, are loc Sports Festival, un show care va culmina cu un meci demonstrativ de tenis cu patru nume mari ale sportului alb pe afiş, în frunte cu Simona Halep.


Iniţial, a fost prevăzută o confruntare la dublu între românii Halep şi Marius Copil, pe de-o parte, şi italienii Fabio Fognini şi Flavia Pennetta (soţ şi soţie), de cealaltă parte a fileului. Din păcate, pregătindu-se pentru evenimentul din capitala Ardealului, Pennetta a suferit o uşoară accidentare şi a anunţat că nu mai poate juca.

Puşi pe neaşteptate într-o situaţie delicată, organizatorii au fost nevoiţi să caute rapid o variantă de rezervă pentru înlocuirea Flaviei, iar aleasa a fost fosta jucătoare slovacă Daniela Hantuchova (36 de ani).

Retrasă din activitate în 2017, Daniela va rămâne una dintre cele mai elegante şi mai sexy tenismene care au activat de-a lungul timpului în circuitul feminin. Pe teren, perioada sa de glorie a fost în 2003, atunci când a reuşit să pătrundă în Top 5 mondial. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Countdown to summer⏱⛱????????????

A post shared by Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) on

Bucurându-se de un corp de fotomodel, Hantuchova a fost considerată un sex-simbol în lumea tenisului, ea dezvelindu-şi frumuseţea fizică în câteva pictoriale de senzaţie. Apogeul a fost atins în 2012, atunci când a apărut complet goală pe coperta magazinlui ESPN „The Body Issue”. „Nu m-am considerat niciodată un model, e un doar un lucru distractiv de care m-am bucurat din când în când”, susţine slovaca pe care spectatorii români o vor putea admira la Cluj-Napoca în acest weekend.

După ce s-a lăsat de tenis, frumoasa Daniela a rămas ancorată îna cest sport, fiind comentatoare la marile turnee. De asemenea, slovaca e invitată la diverse evenimente şi încearcă să-şi dezvolte brandul personal D-one, nişte batoane proteice de ultimă generaţie.

related posts

Modifică setările cookies