Scriitor francez de 50 de ani șochează o lume întreagă: ”Femeile trecute de 50 de ani sunt prea bătrâne ca să mai fie iubite”


Yann Moix a scris zeci de cărți și a câștigat premii literare. Cu ultimele sale declarații a reușit să stârnească o furtună în mediile online. 

Tag-uri: #Yann Moix

Cunoscut pentru numeroasele controverse pe care el creează, Moix se află în centrul unui nou scandal. Într-un interviu acordat revsitei Marie Claire, pe 4 ianuarie, scriitorul de 50 de ani s-a declarat "incapabil de a fi atras de femei trecute de 50 de ani, asta în ciuda faptului că și el are această vârstă, potrivit cotidianului The Independent.

"Prefer corpurile tinerelor femei, asta-i tot. Corpul unei femei de 25 de ani este extraordinar. Corpul unei femei de 50 de ani nu este deloc extraordinar.", a  spus el. 

 

Comentariile au provocat indignare în mass-media. Între timp, sute de femei au răspuns la cuvintele lui Moix cu sarcasm. Pe internet circulă imagini ironice și meme, cum ar fi o fotografie a Juliei Roberts, în vârstă de 51 de ani carenu ar avea nici o șansă cu Moix. :) 

Dacă Scopul lui Moix în insultarea femeilor a fost acela de a atrage publicitate, strategia lui a dat roade. Moix a făcut titluri, dar titlurile au dezvăluit o imagine neclară: aceea a unui bărbat obosit și îmbătrânit, care e ăns atre săp spună orice pentru a se face remarcat. 

FULLSCREEN
Scriitor francez de 50 de ani șochează o lume întreagă: ”Femeile trecute de 50 de ani sunt prea bătrâne ca să mai fie iubite”
  • /

related posts

Modifică setările cookies