Scrisoarea primită de o coafeză lesbiană din partea bisericii la care mergea a devenit virală


O coafeză care a divorțat de soțul e și acum este într-o relație cu altă femeie a fost avertizată de biserica ei că, dacă nu se căiește pentru ”comportamentul păcătos”, va fi denunțată în mod public și excomunicată. 

Tag-uri: #biserica #lesbiana

Krystal Cox, din Georgia, SUA, a fost informată în scris de către oficialii Woodstock Church of Christ că aceștia sunt îngrijorați în privința ”sufletului” ei. 

Cox, care frecventează această biserică de aproape cinci ani, a mărturisit pentru postul local de știri că a fost profund îndurerată de ceea de scria în notificare, fiind atacată pentru ”afișarea publică a relației homosexuale” într-un mod ”păcătos”.

”Când am deschis scrisoarea, m-am înfuriat. De ce sunt singura admonestată când toată lumea păcătuiește? Faptul că m-au amenințat că vor expune viața mea privată întregii congregații și că îmi vor interzise să mai merg acolo nu mi se pare corect”. 

În scrisoare, oficialii bisericii i-au dat un ultimatum: ”Este crucial să-ți amintim că Domnul nostru consideră că este vital ca nimeni să nu se implice în activități homosexuale și să fie într-o relație frumoasă cu Dumnezeu”.

Lui Krystal Cox i s-a dat ca termen 30 aprilie să se ”căiască”, în caz contrar biserica va presupune că ea ”nu dorește să fie iertată pentru comportamentul păcătos”.

Cox, care spune că va părăsi biserica, nu înțelege de ce este condamnată pentru o relație care o face fericită.

Iubita ei, Tayler Jacques, este solistă într-o trupă, Flannel Nation. 

Biserica și-a șters pagina de Facebook și și-a închis site-ul oficial după ce Cox a publicat scrisoarea.

Foto: Instagram

Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"

FULLSCREEN
Scrisoarea primită de o coafeză lesbiană din partea bisericii la care mergea a devenit virală
  • /

related posts

Modifică setările cookies