Scrisoarea secretă a lui Meghan Markle către tatăl său. ”Tată, sunt distrusă...”


De când a intrat în familia regală, Meghan Markle nu a vorbit niciodată în public despre relația cu tatăl său.


De când Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry și a intrat în familia regală britanică, Thomas Markle pretinde că nu are cum să ia legătura cu fiica sa. Conform People, cei mai buni prieteni ai lui Meghan oferă o perspectivă diferită.

Citește și: Meghan Markle, fotografiată cu o pereche de cercei de 600.000 de euro (FOTO)

”El știe cum să ia legătura cu ea. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat. El nu a sunat-o niciodată, nu i-a dat niciun mesaj. Cred că ea va fi întotdeauna devastată de felul în care a procedat el”, a declarat un prieten vechi al Ducesei de Sussex.

Chiar înainte de nunta regală din luna mai a anului trecut, Thomas Markle a pretins că a suferit un atac de cord, motiv pentru care nu a mai participat la marele eveniment. ”Mai târziu, Meg a auzit că el a suferit un infarct, l-a sunat și i-a dat mesaje chiar în noaptea dinaintea nunții. A fost ceva de genul: Te rog, răspunde, sunt speriată.” 

După nuntă, Meghan Markle i-a scris tatălui său o scrisoare. 

”Tată, sunt distrusă. Te iubesc. Am un singur tată pe lumea asta. Te rog, încetează să mă victimizezi prin presă. Îmi doresc ca noi să putem repara relația noastră. ”

La rândul lui, Thomas Markle i-a scris o scrisoare lungă, pe care a încheiat-o cu rugămintea de a-i trimite câteva fotografii cu ea. Iar ea s-a simțit din nou trădată: ”Este exact opusul a ceea ce te-am rugat. Ți-am spus că nu vreau să comunicăm prin intermediul presei, iar tu îmi ceri să comunicăm prin intermediul presei. Nu ai auzit nimic din ceea ce am spus?”

Mama lui Meghan, Doria Ragland, și tatăl ei, Thomas, s-au despărțit pe când Meghan avea doi ani. 

Foto: Getty

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta la FERMA

FULLSCREEN
Scrisoarea secretă a lui Meghan Markle către tatăl său. ”Tată, sunt distrusă...”
  • /


related posts