Se complică povestea. Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga din lista de prieteni, de pe rețelele de socializare


Potrivit presei internașionale, supermodelul Irina Shayk  i-afi dat unfollow pe Instagram  lui Lady Gaga, chiar înaintea momentului plin de tandrețe pe care Bradley Cooper și celebra cântăreață l-au avut în timpul interpretării piesei 'Shallow', la Oscaruri. 

Tag-uri:

 Momentul artistic a fost sufiecient pentru ca mulți internauți să nu mai aibă nevoie de alte argumente și să considere că este absolut evident pentru toată lumea că între Bardley Cooper și Lady Gaga s-a infiripat o idilă. 

 

"Poveștile despre Irina care s-a săturat de Gaga au ceva adevărat. Nu se poate spune că o urăște pe Gaga sau că ar fi geloasă pe ea, dar s-a săturat de poveștile despre relația ei apropiată cu Bradley. Nici ea nu-i străină de zvonurile că ar avea o aventură – a fost iubita lui Cristiano Ronaldo, la urma urmei, dar a fost o campanie publicitară și ea ar vrea ca asta să se termine. Ea se bucură că filmul a avut succes și chiar și-a dorit să vină la ceremonia Oscarurilor”,  a declarat o sursă apropiată cuplului, care a  dorit să-și păstreze anonimatul, pentru ziarul The Sun. 

FULLSCREEN
Se complică povestea. Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga din lista de prieteni, de pe rețelele de socailizare
  • /


related posts