Se despart după 10 ani! Fotbalistul Wesley Sneijder divorţează de frumoasa Yolanthe


De un deceniu încoace, fotbalistul olandez Wesley Sneijder (34 de ani) şi vedeta de televiziune Yolanthe Cabau van Kasbergen (33 de ani) au format un cuplu aparent indestructibil, una dintre cele mai mediatizate perechi din lumea celebrităţilor.


Primele zvonuri privind problemele de comunicare între cei doi au apărut anul trecut, însă Wesley şi Yolanthe le-au trecut la capitolul poveşti „inventate de oameni răi şi acceptate de idioţi”, aşa cum a declarat la vremea respectivă jucătorul cu cele mai multe selecţii din istoria naţionalei Olandei (134).

Fiecare relaţie are suişuri şi coborâşuri, iar a noastră este la fel. Ne iubim la nebunie şi nu ne dorim decât să îmbătrănim împreună”, completa Yolanthe, o actriţă cu origini olandezo-spaniole, consacrată în showbiz ca o moderatoare TV cu o priză extraordinară la public, în special la cel masculin. De altfel, în 2006, 2007 şi 2009, revista olandeză FHM a declarat-o pe Yolanthe Cabau cea mai sexy femeie din Ţara Lalelelor.

Iată însă că iubirea dintre Wesley şi Yolanthe s-a stins în 2019, ruptura oficială fiind confirmată deocamdată doar de managerul cuplului, care a precizat la începutul acestei săptămâni că alte detalii vor fi oferite în viitorul apropiat, într-o conferinţă de presă. Momentul anunţului a fost bine gândit, Yolanthe aflându-se în Thailanda pentru înregistrări, iar Sneijder în Qatar, fiind încă fotbalist activ, la echipa Al-Gharafa. 

Celebrul mijlocaş olandez a cunoscut-o pe Yolanthe în 2009, fiind surprinşi de paparazzi sărutându-se într-o parcare. Realaţia lor a evoluat rapid, iar în 2010 s-au căsătorit în Italia, acolo unde evolua Sneijder, la Inter Milano, coleg de echipă cu românul Chivu. Printre cei aprape 300 de invitaţi la nunta din Toscana a fost şi fostul căpitan al naţionalei României, alături de soţia sa Adelina.

În octombrie 2015, Yolanthe Sneijder-Cabau (numele oficial luat după nuntă) l-a născut pe băieţelul Xess Xhava, singurul copil al cuplului, fotbalistul mai având însă un băiat dintr-o relaţie anterioară.

FULLSCREEN
Se despart după 10 ani! Wesley Sneijder divorţează de frumoasa Yolanthe
  • /

related posts

Modifică setările cookies