Se împacă Oana Roman cu Marius Elisei? Răspunsul surprizător dat la întrebarea: "De ce încă porți numele lui?"


La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să pună punct relației lor și de atunci Oana Roman a continuat să se reinventeze. 


Foarte activă pe contul de Instagram, Oana a  răspuns întrebărilor fanilor și a clarificat anumite lucruri. A mărturisit că l-a văzut pe Marius de Paște de dragul fiicei lor, dar că acesta este "încă disponibil domnișoarelor." Mai mult, a lămurit și de ce se numește încă Elisei:
 
"Port ce nume vreau eu! A fi vrut să schimb numele de Instagram, numele meu public este Oana Roman, dar nu mă înțeleg cu cei de la Instagram."
 

 

De la divorț încoace Oana Roman a slăbit spectaculos  peste 20 de kilograme și pare că se simte tot mai bine. Pleacă în vacanțe, are succes în afaceri și, deși nu intenționează să intre într-o nouă relație deocamdată - sau cel puțin nu pare interesată de asta - se focusează în permanență pe propria fericire. 
 
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Secretele celor mai populari TikTok-eri pe Pro Tv Plus

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies