Se prefăcea prietenă cu soția, iar pe ascuns avea o relație cu soțul ei. Noi detalii despre aventura interzisă a Arianei Grande


Noi detalii au ieșit la iveală despre “relația interzisă” a Arianei Grande cu noul ei iubit, un bărbat însurat și tatăl unui băiețel de numai un an. Soția înșelată, Lilly Jay, e devastată.

Tag-uri:

Imediat după ce a făcut publică vestea divorțului de Dalton Gomez, după numai 2 ani de căsnicie, Ariana Gomez s-a trezit implicată în cel mai mare scandal amoros al momentului. Cântăreața are de ceva vreme o relație cu un bărbat însurat – actorul Ethan Slater. Cei doi s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei “Wicked”, în ciuda situației actorului, care avea un bebeluș acasă.

Daily Mail scrie că Ariana Grande ar fi petrecut mult timp pe platourile de filmare alături de soția lui Slater și de bebelușul acestuia, în timp ce, pe ascuns, avea o relație cu el.

“Lily a petrecut o grămadă de timp în compania lui Ethan și a Arianei. Ariana le-a cunoscut bebelușul și chiar l-a ținut în brațe. Au luat toți trei cina împreună la Londra, iar Ariana i-a spus lui Lilly că de abia așteaptă să aibă și ea un copil”, a spus o sursă apropiată cântăreței. Soția și bebelușul i-au fost alături, la Londra, lui Ethan Slater pe parcursul filmărilor.

Lilly a aflat despre aventura soțului ei și, inițial, au încercat să treacă peste acest episod și să își salveze căsnicia. Însă, între timp, a aflat că soțul ei nu s-a despărțit de cântăreață.

Acum, actorul a cerut divorțul, iar soția devastată spune că încearcă să își refacă viața în calitate de mamă singură.

related posts

Modifică setările cookies