Se vor împlini curând 20 de ani de la Vara Ispitelor! Cum arată acum Cosmina Păsărin?


Împlinește 38 de ani anul acesta, dar e la fel de frumoasă ca atunci când, la 18 ani, cucerea Vara Ispitelor. 


În 2001, Cosmina Păsărin era doar o puștoaică îndrăgostită. Îndrăgostită întâi de iubitul alături de care a venit la “Vara ispitelor” și mai apoi, cel puțin așa spun gurile rele, de ispita Bogdan Vlădău. Între timp însă, Cosmina s-a maturizat mult, a învățat mai multe despre viață și a devenit o femeie adevărată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photo #event #blackdress #outfit #highheels #redlips #smilemore #lovemore #insta #instapic #instagram #story #instastory #socialmedia

O postare distribuită de • COSMINA PÃSÃRIN • (@cosminapasarin) pe

 
După câteva proiecte în televiziune, a lucrat ca MC la evenimente, iar mai târziu s-a specializat ca organizator de nunți. O pasionează tot ceea ce ține de acest domeniu care se ocupă de cea mai fericită zi din viața îndrăgostiților, deși ea, până acum, nu s-a căsătorit și încă își așteaptă alesul. A pozat însă în rochie de mireasă pentru un fotograf profesionit și a arătat impecabil. Mai mult, mai în glumă, mai în serios, a pus pe Instastory-ul personal o poză în care anunța că s-a căsătorit cu...Shrek. 
 
În plus, și-a urmat diferite pasiuni, precum cursurile de arnajamente florale, care o ajută în viața profesională, dar o bucură și pe plan personal. 
 

Cosmina Păsarin si George Vintila au format un cuplu în urma cu mai multi ani, dar au decis la un moment dat să se despartă. Au ramas însă în relatii amicale, iar in prezent, au chiar ocazia sa se interesecteze în cadrul unor proiecte profesionale. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM COSMINA PĂSĂRIN/ MIHAI TROFIN PHOTOGRAPHY

related posts

Modifică setările cookies