Sean Diddy Combs, fotografie cu Jennifer Lopez de mână, în ciuda lui Ben Affleck


Ben Affleck și Jennifer Lopez nu-și mai ascund relația și au redevenit un cuplu, la 20 de ani de la prima lor întâlnire. Însă și Sean „Diddy” Combs are niște bucurii la J Lo, cu care a fost cuplat înainte ca Ben Affleck să apară în peisaj.


Sean Combs l-a tachinat pe Ben Affleck cu o postare arogantă pe Instagram. Rapperul a postat o fotografie de arhivă cu el și Jennifer Lopez, din perioada în care formau un cuplu. Diddy și J Lo au fost împreună între anii 1999-2001, înainte ca actorul din Gigli să apară pe radarul ei.

Spune-i să vină acasă”, i-a transmis lui Diddy o admiratoare, făcând referire la Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Du-te și ia-ți iubita, frate!”, i-a transmis DJ Holiday. Wow, se pare că toți foștii iubiți ai lui Jennifer Lopez au o șansă la inima ei, acum că s-a despărțit de Alex Rodriguez.

Sean „Diddy” Combs și Jennifer Lopez s-au despărțit în 2001, de Ziua Îndrăgotiților. Artista s-a îndrăgostit de Ben Affleck, care atunci era un actor în plină afirmare. În 2002, au ajuns pe platoul de filmare al aceluiași film – Gigli – iar el a cerut-o de soție.

J Lo a acceptat, însă în septembrie 2003, cu câteva zile înainte de nuntă, cei doi au anulat evenimentul, acuzând interesul mediatic excesiv. Câteva luni mai târziu, Ben și Jennifer s-au despărțit. 

S-au apropiat din nou în 2021, după ce J Lo i-a spus „adio” lui Alex Rodriguez, suspectat de infidelitate.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:  

related posts

Modifică setările cookies