Sebastian Stan și Alejandra Onieva, momente pasionale pe plajă, în Mexic


Lumea e prea mică pentru Sebastian Stan și Alejandra Onieva, care nu scapă de paparazzi oriunde s-ar duce. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Mexic.


„Soldatul iernii” se relaxează la soare, în luna noiembrie. Sebastian Stan (38 de ani) a „fugit” de pandemie în Mexic, la Tulum, un oraș situat în peninsula Yukatan care are deschidere la Marea Caraibilor. În acest paradis a dus-o pe iubita lui, actrița spaniolă Alejandra Onieva (28 de ani).

Convinși că nu-i vede nimeni, cei doi au făcut plajă, baie în mare și nicio economie de gesturi tandre. 

Alejandra Onieva a atras puține priviri indiscrete pe plajă, din cauza numărului redus de oameni care se aventurează în această perioadă în stațiuni. Însă, fotografii, cei mai iniscreți pământeni indiferent de situație, au fost la post.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Sebastian Stan și Alejandra Onieva formează un cuplu de circa 6 luni. Au fost văzuți împreună și în această vară, în Ibiza, unde au petrecut câteva zile pe un iaht. El a fost foarte atent la nevoile ei și a protejat-o de radiațiile UV, ungându-i corpul cu cremă de soare.

Alejandra Onieva are 28 de ani și e cunoscută, mai ales, pentru rolul din serialul El Secreto de Puente Viejo. Din cauza acestui serial a fost nevoită să renunțe la Facultatea de Publicitate, Relații Publice și Modă.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Sebastian Stan

related posts

Modifică setările cookies