Secretul căsniciei de peste 20 de ani a lui Michael Douglas cu Catherine Zeta-Jones, dezvăluit chiar de actriță


Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au căsătorit în 2000, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Plaza Hotel, în New York. 


Într-un interviu acordat pentru show-ul lui Drew Barrymore, actrița de 51 de ani a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei și despre secretele căsniciei lor de lungă durată. 

”Este ceva care ne conectează cu adevărat, chiar și scrisul de mână”, a declarat Catherine. În plus, cei doi își serbează ziua de naștere în aceeași zi, pe 25 septembrie. 

”Când ieșeam în oraș cu prietenii, înainte de COVID-19, ne plăceam să stăm în locuri diferite de la masă, să putem discuta cu oamenii. Chiar și așa reușeam să ne comandăm aceeași mâncare fără să stabilim înainte”, a adăugat aceasta. 

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au doi copii, pe Dylan (20 de ani) și pe Carys (18 ani) și, potrivit vedetei de la Hollywood, amândoi sunt interesați de ideea de a deveni actori. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

sursa foto: Getty Images

  • Secretul căsniciei de peste 20 de ani a lui Michael Douglas cu Catherine Zeta-Jones, dezvăluit chiar de actriță

related posts

Modifică setările cookies