Secretul dietei lui Jennifer Aniston. 8 ore de mâncare, 16 de repaus!


La 50 de ani, actrița Jennifer Aniston reușește să-și mențină fizicul perfect cu care și-a atras o sumedenie de admiratori de-a lungul timpului. 


Protagonista serialului „Friends” face însă mari sacrificii din punct de vedere al dietei.

S-a scris mult în ultimii ani despre regulile de dietă folosite de Jennifer, dar și despre mâncărurile cu care americanca își păstrează silueta. Ca noutate, ea a precizat într-un recent interviu că folosește cu succes sistemul 16:8, una dintre cele mai simple căi de a scăpa de kilogramele în plus.

Este vorba despre postul intermitent care presupune un interval de 8 ore în care se poate mânca aproape orice, urmate de 16 ore de pauză, în care se ingerează numai lichide (apă, cafea sau ceai).

Conform specialiștilor, intervalul de 8 ore e la alegerea fiecărei persoane, dar mesele între orele 9.00 și 17.00 sunt cele mai eficiente. De altfel, acesta este și orarul după care funcționează dieta lui Jennifer Aniston. „Am observat o mare diferență după ce am renunțat la mâncarea solidă 16 ore pe zi”, a declarat actrița pentru Radio Times. Ca o încurajare pentru cei care vor să utilizeze dieta 16:8, Jennifer a precizat că aplică regimul doar de luni până sâmbătă, duminica fiind excepția de la regulă.

Bineînțeles, voința este arma principal cu care Jennifer Aniston își tine în frâu poftele culinare. De asemenea, e bine de știut că acele 8 ore de masă trebuie folosite cu mare atenție, fără excese gen junk-food sau băuturi carbogazoase. În plus, celebra actriță e o fanatică a exercițiilor fizice, practicând yoga și box de cel puțin cinci ori pe săptămână.

related posts

Modifică setările cookies