Secretul siluetei Anastasiei Lazariuc. Ce preparat consumă frecvent pentru o silueta perfectă la 65 de ani


Anastasai Lazariuc are 65 de ani  eset uan dintre cele mai admirate vedete de la noi.


Are 65 de ani și pare să fi descoperit secretul tinereșii veșnice. Anastasia Lazariuc are un chip luminos, fără riduri și o siluetă de adolescentă. Care este secretul ei?

Anastasia Lazariuc a  fost invitată  în emisiunea Vorbește Lumea de la PRO TV, unde a făcut o serie de dezvăluiri despre stilul ei de viață. 

În primul rând, are grijă mereu la ceea ce mănâncă. Anastasia provine dintr-o familie numeroasă și și-a amintit cu nostalgie de anii copilăriei.

" Noi am fost șase copii - trei fete și  trei baieti. Parintii mei au avut 11 copii, dar 5 copii s-au pierdut, dar eu fiind ultima n-am fost martoră la ce s-a întâmplat, doar ce a povestit mama.

N-am mâncat niciodată trei feluri de mâncare la o masă. În copilărie, mâncam toți frații  dintr-o mămăliguță, din scrob. Foarte bun, era totul natural.", a spus ea. 

Plăcerile din copilărie se regăsesc și acum în meniul ei, iar asta este cheia siluetei impecabile. 

"Îmi place foarte mult mămăliga. Mi-a spus mama că atunci când m-am născut, tatăl meu a făcut mămăligă cu scrob. De asta cred că îmi și place atât de mult.", a declarat  Anastasia Lazariuc. 

sursa foto: Facebook

 Puteți urmări interviul integral AICI

related posts

Modifică setările cookies