Seducătoarea Cristina Buccino și-a arătat tatuajul din zona intimă într-o ședință foto de infarct


Cristina Buccino se numără printre cele mai senzuale modele și actrițe din Italia, cu peste 2,6 milioane de urmăritori pe Instagram. Aparițiile ei în ținute provocatoare stârnesc mereu admirația fanilor. 

Tag-uri:

Recent, frumoasa brunetă și-a etalat formele impecabile într-un body negru, iar fanii au observat imediat tatuajul ei din zona intimă. Apariția sa rebelă într-o geacă de piele și lenjerie intimă a adunat rapid peste 80.000 de like-uri. 

„Ce fermecătoare ești”, „Fascinezi pe toată lumea” „Este imposibil să-mi iau ochii de la tine”, „Aceste fotografii sunt pur și simplu uimitoare”, „Ești perfectă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

 

Cristina este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare în costum de baie. Italianca sexy, care a jucat în trei filme importante peninsulare, e cunoscută de lumea fotbalului după ce a apărut în revista Chi alături de Cristiano Ronaldo:

„Eram într-o vacanță la Ibiza. Am intrat într-un restaurant și ochii noștri s-au întâlnit. Ronaldo m-a invitat apoi la masă. E un băiat generos, un gentleman care știe să seducă femeile", spunea ea la acea vreme despre celebrul fotbalist

Ea a mai apărut în câteva show-uri TV din Italia, printre care L'Isola dei Famosi (echivalent cu Survivor). 

Cristina Buccino are 36 de ani și colaborează cu branduri celebre din lumea modei precum: Guess, GAëLLE PARIS, Nike sau Michael Kors.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

Sursă foto: Instagram/ cribuccino

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh

related posts

Modifică setările cookies