Selena Gomez, abuzată emoțional de Justin Bieber: „Trebuia să găsesc un mod de a-l înțelege”


Selena Gomez a avut o relație năbădăioasă cu puștiul-minune al muzicii, Justin Bieber. Artista a dezvăluit într-un interviu că legătura dintre ei a afectat-o emoțional. 


Era doar o puștoaică atunci când s-a îndrăgostit de Justin Bieber, însă artistul canadian era și mai mic (16 ani). Selena Gomez a dezvăluit că relația cu Bieber a dat-o serios este cap, chiar și mulți ani după ce s-a terminat.

Artista i-a dedicat o piesă de pe cel mai recent album al ei, Rare. „Aveam nevoie să spun, cumva, câteva lucruri pe care aș fi vrut să le fi spus. A fost foarte greu și mă bucur că s-a terminat”, a dezvăluit Selena Gomez într-un interviu acordat npr.org.

Citește și: Selena Gomez, dezvăluire sinceră: „Sunt singură de 2 ani”

Artista a dezvăluit că s-a simțit victima unui abuz emoțional în perioada în care a fost cu Justin Bieber.

„Da, cred că a fost ceva de genul acesta. Trebuia să găsesc un mod de a-l înțelege ca adult. Și trebuia să înțeleg alegerile pe care le făceam. Așa cum nu vreau să-mi petrec toată viața vorbind despre asta, sunt chiar mândră că pot spune că sunt mai puternică decât m-am simțit vreodată. Am găsit o cale de a trece peste asta cu multă grație”, a dezvăluit Selena Gomez.

Selena Gomez (27 de ani) a fost împreună cu Justin Bieber între anii 2010-2012. S-au împăcat la câteva săptămâni după ce se despărțiseră, pentru a pune capăt, definitiv, relației lor în ianuarie 2013. Când s-au cunoscut ea avea 18 ani, iar el 16 ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Selena Gomez a mărturisit că are probleme serioase de sănătate

FULLSCREEN
Selena Gomez, abuzată emoțional de Justin Bieber: „Trebuia să găsesc un mod de a-l înțelege”
  • /

related posts

Modifică setările cookies