Selena Gomez, apariție sexy pe un yacht de lux. Actrița a petrecut în compania lui Brooklyn Beckham și a soției sale


Selena Gomez a început noul an în compania celor mai buni prieteni, Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, relâxandu-se pe un yacht de lux, în Cabo San Lucas, Mexic.


Actrița și-a etalat formele voluptoase într-un costum de baie în două piese. După ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus, Selena pare că, în sfârșit, își acceptă fluctuațiile de greutate. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că greutatea ei fluctuează din cauza medicamentelor pe care le ia pentru boala autoimună de care suferă.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Selena Gomez pare că se simțea excelent pe yacht în compania prietenilor ei – a fost surprinsă cântând și dansând alături de Brooklyn și Nicola. Aceștia au petrecut revelionul împreună, iar acum continuă distracția.

 

Selena Gomez, împăcată cu felul în care arată

În 2015, artista a fost diagnosticată cu Lupus, iar medicamentele au făcut-o să ia în greutate. Ulterior, Selena a fost supusă unui transplant de rinichi.

În aprilie, Selena Gomez a încărcat un video pe TikTok în care își arăta nemulțumirea față de fanii care comentează negativ în legătură cu greutatea ei. “Sincer, nu îmi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii vor comenta. ‘Ești prea slabă’. ‘Ești prea grasă!’ Sunt bine așa cum sunt”, a spus Selena.

Atrista a explicat că greutatea ei depinde foarte mult de medicamentele pe care este nevoită să le ia pentru tot restul vieții. 

related posts

Modifică setările cookies