Selena Gomez, declarație de dragoste pentru Justin Bieber


Selena Gomez a lansat un nou single, "Lose You To Love Me", în care vorbește despre dragostea dintre ea și Justin Bieber.


Înainte de lansarea piesei, artista a scris pe social media că versurile sunt inspirate din experiențele pe care le-a trăit.

Această piesă este inspirată de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul Revival. Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoașterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața” a declarat Selena 

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Având în vedere ultima lună în care Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, Selena a simțit să lanseze o piesă în care să lase de înțeles mai multe lucruri care îi vizează pe cei doi.

Citeste si Selena Gomez a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din muzică: "Toată durerea și anxietatea s-au dus odată cu mine"

Conform "Us Weekly", Selena încă nu și-a revenit după despărțirea de Justin: "Selena știe că îi este mai bine fără Justin și că este cea mai sănătoasă alegere pentru ea. Ea este deschisă la întâlniri, însă în acest moment își trăiește viața și contează mult mai mult să redevină Selena care era și pe care cei apropiați o știau.”

Selena și Justin au avut o relație complicată, iar ruptura acestora a dus la evenimente care i-au marcat pe cei doi. Selena s-a internat într-o clinică pentru a scăpa de depresie, iar Justin și-a închis contul de Instagram pentru șase luni.

Aceștia s-au despărțit în luna martie, anul trecut, când Justin a început să se întâlnească cu Hailey Bieber.

Justin a mai postat pe rețelele de socializare fotografii referitoare la relația acestora. Au avut un conflict în 2016 pe conturile de Instagram atunci când Selena i-a lasat un comentariu răutăcios la o poza cu Sofia Richie: "Dacă nu poți face față urii, atunci nu mai posta imagini cu iubita ta. Ar trebui să fie între voi doi. Nu te supăra pe fani, ei te iubesc".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Justin a ripostat și i-a dat un răspuns destul de acid: „Este amuzant să văd cum oamenii care m-au folosit pentru a avea atenție încearcă să puncteze acest lucru.”

Nu este prima piesă care îi este dedicată lui Justin. Aceasta a lansat în trecut melodii în care fusese rănită de o persoană pe care o iubea: "Îl cunosc și știu că nu m-ar răni. Dar nu am realizat că simțindu-mă atât de încrezătoare, atât de bine cu mine poate să mă distrugă"

"Am început să consum droguri la vârsta de 19 ani și am abuzat de toate relațiile mele. Eram nerespectuos cu femeile și nervos. M-am distanțat de toată lumea care mă iubea și mă ascundeam, devenind precum o fantomă. Credeam că nu mă voi mai schimba. Mi-a luat ani de zile să repar toate deciziile proaste pe care le-am făcut, relațiile eșuate și să îmi schimb obiceiurile. Din fericire, am alături de mine oameni care mă iubesc." a declarat Justin 

 

 

Sursa Foto: Instagram; Getty Images 

Vezi si Iuliana Beregoi, noua Selena Gomez

related posts

Modifică setările cookies