Selena Gomez intră în afaceri. Va lansa o gamă de produse care îi va purta numele


Vestea că urmează să-și lanseze propria linie de produse cosmetice nu a venit ca o surpriză pentru fani. În ultimii ani, vedeta și-a asociat imaginea cu diverse branduri internationale care dețin produse de îngrijire și înfrumusețare. 


Selena îi va face astfel concurență lui Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, care are un business de succes cu produse de machiaj și înfrumusețare. Kylie Cosmetics a făcut-o pe Kylie Jenner cea mai tânără miliardară din lume care și-a făcut averea pe cont propriu.

În 2018, Selena era cea mai urmărită persoană de pe Instagram. Acest lucru a favorizat colaborarea cu brand-uri celebre atât din industria modei, Adidas, cât și din industria produselor cosmetice, Pantene.

După recenta sa colaborare cu Puma, actrița dorește acum să intre în industria produselor cosmetice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Gama sa va conține o arie vastă de produse, printre care și parfumuri, cosmetice, produse pentru îngrijirea părului și a corpului, uleiuri esențiale și multe altele.

Selena Gomez a intrat în atenția publicului după de a jucat în serialul “Magicienii din Waverly Place” , în rolul lui Alex Russo, o tânără rebelă cu puteri magice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Sursa foto: Getty 

Vezi și Profil de Celebritate - The Lion King" detronează "Frozen" ca animație cu cele mai mari incasări

FULLSCREEN
Fosta vedetă Disney, Selena Gomez își lansează propria linie de produse cosmetice
  • /

related posts

Modifică setările cookies