Selena Gomez, reacție după ce un fan a făcut-o ”alcoolică”


Recent, un fan i-a reproșat artistei că bea alcool ”în exces” în ciuda faptului că a făcut un transplant de rinichi. 


Selena (29 de ani) a postat de curând pe TikTok un video cu ea, în care reacționează la ceea ce medicul Dawn Bantel definește, din punct de vedere medical, o persoană alcoolică.

”CDC definește băutorii înrăiți acele persoane care consumă 15 sau mai multe băuturi pe săptămână, în cazul bărbaților, și opt sau mai multe pe săptămână, în cazul femeilor”, spune Bantel în video. 

Gomez își mușcă unghiile și exclamă ”oh”, atunci când medicul vorbește despre cât alcool ar trebui să bea bărbații și femeile pe săptămână. 

Un utilizator TikTok nu a văzut gluma și a criticat-o pe Gomez pentru faptul că e alcoolică.

”Deci una dintre cele mai bune prietene ale tale îți dă rinichiul ei și tu continui să bei peste măsură. La naiba, Selena!”, a scris acesta.

Reacția nu s-a lăsat așteptată. ”A fost o glumă”. Conform revistei People, artista a șters mai apoi comentariul. 

În 2017, Selena Gomez a fost la un pas de moarte după ce, din cauza bolii autoimune de care suferă, i-au cedat rinichii. Din fericire, prietena ei s-a sacrificat și i-a donat un rinichi. Pe masa de operație, Selena a suferit un șoc care putea să-i fie fatal.

Cât privește probleme cu băutura, Justin Bieber spunea în trecut că actrița, când era iubita lui, abuza atât de alcool cât și de țigări. 

Foto: Profimediaimages.ro

 

Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!

related posts

Modifică setările cookies