Selfie-ul de duminică dimineața. Cum s-a pozat Emily Ratajkowski în timp ce se afla în baie


Emily Ratajkowski este recunoscută pentru ipostazele sexy în care se fotografiază.


Tânăra de 28 de ani a creat un brand de lenjerie și costume de baie pentru tinerele îndrăznețe, care își acceptă formele, iar de curând a postat câteva poze incendiare.

”Duminică de dimineață în slipul Bottom”, a fost mesajul sugestiv care însoțea imaginile în care apare topless, cu mâinile acoperindu-și deja celebrul bust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday morning with the Neptune Bottom

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman) on

Model și actriță, Emily este una dintre “reginele Instagramului”: o urmăresc aproape 25 de milioane de oameni pentru postările sale provocatoare. Adoră să pozeze sexy, adesea chiar goală, fiind lipsită de orice inhibiție. La un asemenea corp, nici nu este de mirare.  

În prezent, Emily Ratajkowski și soțul ei locuiesc la curte, într-o zonă selectă din Los Angeles. Ei s-au izolat la domiciliu și așteaptă să treacă valul cumplit de îmbolnăviri care mătură mii de oameni zilnic în SUA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post swim in The Neptune Bottom

A post shared by Inamorata (@inamoratawoman) on

În vârstă de 32 de ani, Sebastian Bear-McClard se mândrește cu cea mai sexy soție de pe Instagram. Acesta are în CV-ul de producător filme ca Good Time, Heaven Knows What și  Still Life. Are și câteva prezențe că actor în scurtmetraje.

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi

related posts

Modifică setările cookies