Selly a luat 9.60 la BAC, dar stai să vezi ce medie a obținut iubita sa. Smaranda a reușit să îl surclaseze pe celebrul vlogger


După ce Selly s-a lăudat peste tot cu media obținută la Bac, 9.60, au apărut și notele iubitei sale, Smaranda, care a obținut o medie mai mare.


Smaranda Stirbu, iubita vloggerului Selly, a avut o medie de 9.83 la Bacalaureat 2020, față de 9.60 cât a reușit Selly. Tânăra spune că îşi doreşte să meargă la Facultatea de Medicină mai departe, iar notele mari demonstreză că nimic nu îi poate sta în cale să își îndeplinească dorința.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9.50 ROMANA ❤️ 9.60 MATE ???? 9.70 BIO ???????????? CREIER SI EU? ????????????

A post shared by SELLY (@selly) on

Iubita lui Selly a obţinut 10 la Limba şi Literatura Română, la Matematică a avut 9.80, iar Biologie 9.70. Media finală a acesteia este de 9.83, spre deosebire de iubitul ei, vloggerul Selly, care a obținut media de 9.60.

Selly se iubește tânăra vlogger-iță, Smaranda Știrbu, care are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram. Din câte se pare, relația dintre cei doi a început în vara anului trecut după ce Selly s-a despărțit de Magda, care îi era iubită la acea vreme, pe motiv că aceasta i-a dat follow pe Instagram lui Abi.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies