Selly a rămas fără permis auto! A contestat procesul verbal pe motiv că polițistul a scris urât


La sfârșitul lunii iunie a anului trecut, Selly a fost oprit de polițiști în timp ce se afla pe A1 și se deplasa dinspre Pitești spre București.

Tag-uri: #selly

Celebrul vlogger a fost tras pe dreapta pentru că ar fi circulat cu o viteză de 189 km/h, viteza maximă adminsă pe acea porțiune fiind de 130 km/h. Autoritățile l-au amendat și i-au suspendat permisul, doar că Selly nu a fost de acord cu decizia, astfel că a făcut contestație și a putut astfel să conducă în continuare, până la terminarea procesului.

Potrivit jurnaliștilor de la WOWbiz, procesul lui Selly s-a încheiat zilele trecute și le-a dat câștig de cauză autorităților, astfel că vloggerul va rămâne fără permis pentru 90 de zile, în cazul în care nu face recurs.

„Susține petentul că procesul-verbal contestat încalcă dispozițiile prevăzute de art. 16 și 17. din OG nr. 2/2001, întrucât nedescrierea în mod lizibil a faptei în sensul indicării datei, orei și locului in care a fost săvârșită, precum și arătarea tuturor împrejurărilor de fapt, ce pot determina în concret starea de fapt, atinge atât nulitatea absolută, cât și nulitatea relativă a procesului-verbal, instanța de judecată neavând posibilitatea în condițiile art.34 din OG nr. 2/2001, de a verifica legalitatea și temeinicia procesului-verbal”, se arată în plângerea pe care Selly a făcut-o.

Mai exact, celebrul vlogger care este urmărit de milioane de persoane în mediul online afirmă că polițistul a scris urât și nu se poate înțelege de ce a fost amendat și în ce loc a fost oprit. Mai mult decât atât, Selly susține că nu putea să aibă o astfel de viteză, deoarece autostrada era aglomerată!

Din păcate pentru vedetă, oamenii legii au depus la dosar inclusiv fotografia realizată de radarul poliției, în care se poate vedea, potrivit sursei citate, că mașina condusă de el avea o viteză foarte mare.

foto: Instagram Selly

Vezi și: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies