Selly are probleme de sănătate. Ce a mărturisit recent celebrul vlogger pe Instagram


Selly a ajuns pe mâna medicilor și este nevoit să facă kinetoterapie pentru a-și ameliora probleme cu spatele, care nu îi mai dau pace de ceva timp.

Tag-uri: #selly #Instagram

Deși are numai 19 ani, Selly a dezvăluit că este nevoit să facă tratament constant pentru că altfel nu ar face față durerilor groaznice cu spatele, iar în cel mai recent instastory a spus că deși are multe proiecte de dus la îndeplinire și vrea să lanseze cât mai curând o piesă cu 5Gang, acesta nu se neglijează și merge la kinetoterapie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CINE ASTEAPTA NOUL HIT @5GANG?

A post shared by SELLY (@selly) on

Andrei Șelaru a dezvăluit în cadrul unui instastory că se confruntă cu hernie de disc, o boală foarte gravă a coloanei vertebrale. Tânărul de 19 ani a mărturisit că nu știe cum și de ce s-a ales cu această boală, însă a ținut să menționeze că trebuie să se îngrijească de starea sa de sănătate, dat fiind ritmul alert al vieții pe care o duce: "Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super. Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată".

Selly s-a mutat de curând în București, ăn chirie, până își găsește o casă frumoasă.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies