Selly, cu mașina vandalizată. Gestul care l-a scos din minți pe vlogger


Selly are din nou ghinion. Acesta a avut probleme, tot cu mașina, după ce a fost într-o excursie la Sinaia și s-a ales cu mașina vandalizată.


Acesta a mers în excursie alături de colegul său din 5Gang, Gami, și de alți doi prieteni. Deși conduce o mașină extrem de scumpă, Selly nu pare să aibă prea mult noroc cu ea. De această dată este vorba despre o pungă cu făină care i-a fost aruncată pe mașină. Autorii par să fie la prima vedere niște copii care l-au așteptat în fața hotelul în care s-a cazat la Sinaia pentru a face poze cu ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

oare de ce erai @andreigavrill suparat aici? ????

A post shared by SELLY (@selly) on

Citește și: 5 lecții pentru adulți și copii din filmul 5GANG

Gestul l-a deranjat pe Selly și așa cum era de așteptat, a și reacționat într-un vlog pe canalul său de Youtube: ”Bă, frate, am venit și eu în fața mașinii și văd acest grup de copii care, săracii, cred că n-au nici o vină, copiii, ei Unul dintre ei a dat cu făină fix pe capota mea. Mi se pare o chestie de lipsă imensă de bun simț și chiar m-am enervat! Și eu am oameni pe care nu-i suport în viața asta, dar niciodată n-aș da cu făină pe mașina cuiva! Mi se pare că dacă faci asta, tu ești prostul..."

Selly nu pare să aibă prea mult noroc cu mașina pe care o conduce, deși a mărturisit în repetate rânduri că o îi place foarte mult și ține la ea. În luna decembrie a anului trecut, Selly a fost implicat într-un accident de circulație la doar o lună după ce își luase permisul și la o săptămână după ce și-a achiziționat un Mercedes CLS în valoare de 70.000 euro. El a intrat în coliziune cu un automobil care circula regulamentar în zona Aviatorilor din București. După accident, cei doi copii aflați pe bancheta din spate a celuilalt automobil i-au solicitat lui Selly să facă poze cu ei.

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Selly, cu mașina vandalizată. Gestul care l-a scos din minți pe vlogger
  • /

related posts

Modifică setările cookies