Selly, noi detalii despre munca de gunoier: „Am învățat o chestie foarte importantă”


În luna martie a acestui an, Selly anunța că începe pe YouTube un serial, intitulat „La muncă”, în cadrul căruia va încerca diferite meserii, printre care gunoier, alpinist utilitar sau lucrător comercial.

Tag-uri: #selly #gunoier

Acum, după aproximativ trei luni de la debutul proiectului, Selly a afirmat că a terminat cu succesul serialul ale cărei episoade au fost deja postate pe YouTube. Și a vorbit, potrivit unui site monden, despre exepriența din cel de-al patrulea episod, în care a fost gunoier alătături de Theo Rose.

„Gunoier fiind, e cu aer curat, decât să stai corporatist. Te plimbi, te ţii de aia, mai vezi mediul înconjurător şi mirosul nu e chiar atât de rău cum te-ai aştepta. Dacă e maşina în mers şi ai ventilaţie şi cu masca aia FP2, cea mai bună e ok”, a spus recent Selly.

Despre jobul de gunoier, Selly a vorbit și la începutul proiectului: „Experiența a fost cel puțin interesantă, nu poți spune că este o muncă atractivă, dar a petrece o zi lângă oamenii aceștia te ajută să înțelegi mai bine despre ce este vorba în această muncă. Pot să spun că am învățat și o chestie foarte importantă, gunoiul trebuie sortat! Ne ajută pe toți”.

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta

related posts

Modifică setările cookies