Senzuala Paige VanZant le-a aprins imaginația fanilor după ce s-a pozat în costum de baie: “Ești ireală! O zeiță”


Senzuala Paige VanZant, sportiva care a luptat în UFC și apoi a debutat în wrestling, își ispitește fanii să se aboneze la contul ei de OnlyFans. 


Fosta vedetă UFC și-a creat cont pe platforma destinată adulților la începutul acestui ani și se bucură de un real succes, scrie Daily Star.

Pentru a convinge cât mai mulți internauți să se aboneze la contul ei, Paige postează imagini incendiare pe Instagram, acolo unde are peste 3,2 milioane de urmăritori. 

Recent, sportiva și-a uluit admiratorii după ce a apărut într-un costum de baie cu două numere mai mici. (Vezi mai multe imagini cu Paige în GALERIA FOTO de mai jos)

“Ești ireală, o zeiță!”, “Să dea like toți cei care au dat zoom!”, “Arăți incredibil!”, “Ești atât de sexy!”, “OMG, delicioasă!”, “Just WOW”, “Ești bombă”, “Cum de e de acord soțul tău cu asemenea postări?”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Paige este căsătorită din 2018 cu luptătorul Austin Vanderford. Potrivit site-urilor de peste Ocean, americanca în vârstă de 28 de ani are peste 1 milion de dolari în conturi. Pe lângă lupte și OnlyFans, Paige cochetează și cu modellingul.

Fotografii: Instagram Paige VanZant
 
  • Senzuala Paige VanZant le-a aprins imaginația fanilor după ce s-a pozat în costum de baie: “Ești ireală! O zeiță”

related posts

Modifică setările cookies