Senzuala Pilar Rubio, ținută de infarct la lansarea documentarului despre viața soțului ei, Sergio Ramos


„El corazon de Sergio Ramos” (Inima lui Sergio Ramos) e filmul documentar care va avea premiera vineri, 13 septembrie, pe platforma Amazon Prime și care prezintă în detaliu viața personală și activitatea sportivă a fotbalistului spaniol de 33 de ani. 


Evenimentul de lansare a aruncat-o în lumina reflectoarelor și pe superba soție a lui Sergio Ramos, a cărei apariție exaltantă n-avea cum să treacă neobservată. Deși are 41 de ani și e mamă a trei copii, Pilar Rubio și-a păstrat intactă silueta de model, astfel că a optat pentru un „outfit” sexy care a tăiat răsuflarea celor prezenți.

Creatorul libanez Zuhair Murad a fost cel care i-a pus la dispoziție lui Pilar o rochie scurtă semi-transparentă, brodată cu cristale și pietre prețioase. Gulerul rotunjit, decolteul impresionant și designul inspirat din partea de jos, în formă de cascadă, au transformat-o pe soția lui Sergio Ramos într-o adevărată divă. Modelul a semănat într-un fel cu rochia de mireasă pe care frumoasa iberică a îmbrăcat-o în urmă cu trei luni, ținută imaginată de același Zuhair Murad. De asemenea, obișnuită cu atenția camerelor de filmat, ea fiind și prezentatoare TV, Pilar Rubio a fost în permanență surâzătoare și relaxată, chiar și atunci când în preajmă erau cei trei copii ai cuplului, Sergio Jr., Marco și Alejandro.

 

 

Primul din cele opt capitole ale documentarului dedicat lui Sergio Ramos e intitulat „Familia mea” și scoate la iveală câteva detalii interesante din intimitatea celor doi. De exemplu, fotbalistul a dezvăluit în premieră cum a reușit s-o cucerească pe Pilar în urmă cu opt-nouă ani. „După ce am cunoscut-o, am visat-o trei nopți la rând. 

Nu știam ce să fac, m-am consultat cu sora mea, cu cumnatul și cu alți prieteni. Le-am spus că trebuie să-i trimit un mesaj, să văd dacă am noroc. Apoi a intrat pe teritoriul meu și sunt fericit că o am alături în continuare”, a mărturisit jucătorul echipei Real Madrid.

Foto - Gettyimages

Vezi și Profil de celebritate - Jennifer Lopez

related posts

Modifică setările cookies