Serena Williams, controversă uriașă. Ce a apărut pe coperta revistei pentru care a pozat


Serena Williams a apărut recent pe coperta revistei GQ, fiind desemnată Femeia anului.


Pe copertă, Serena este denumită ”Femeia anului”, însă cuvântul femeie este scris cu ghilimele, motiv suficient pentru a stârni furia fanilor.

Citește și: Serena are acum 10 milioane de fani pe Instagram. Ce surpriză le-a făcut acestora

Cuvântul a fost scris de mână, special pentru copertă, de prietenul Serenei, designerul Virgil Abloh, care a creat rochiile sale cu tutu pentru US Open.

După apariția sa în această revistă, Serena Williams s-a trezit în mijlocul unei uriașe controverse. Revista a lansat, simultan, alte trei variante, cu Bărbatul anului, care îi înfățișează pe Michael B. Jordan, Henry Golding și Jonah Hill. În cazul lor, cuvântul bărbat nu a fost marcat de ghilimele.

”Ok, dar de ce cuvântul femeie este în ghilimele?”, a comentat o femeie pe contul de Twitter al GQ, în timp ce altcineva a postat o imagine cu revista de anul trecut, cea cu Gal Gadot, care nu avea ghilimele care să încadreze cuvântul femeie.

Altcineva a criticat acest fapt drept ”periculos, necuvenit, rasist și plin de ură”, în timp ce un alt utilizator de Twitter a cerut publicației o explicație pentru controversata decizie.

 

Serena nu a avut niciun comentariu pe acest subiect, dar nici nu a postat imaginea cu revista pe coperta căreia a apărut pe conturile sale de social media.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Serena Williams, controversă uriașă. Ce a apărut pe coperta revistei pentru care a pozat
  • /

related posts