Serena Williams face bijuterii „Sexy”! 300 de dolari, cel mai ieftin exemplar


Celebra tenismenă în vârstă de 38 de ani și-a lansat prima colecție de bijuterii de lux, în colaborare cu un renumit producător de diamante, KP Sanghvi.

Tag-uri: #Serena Williams

Ca noutate în domeniu, Serena Williams a contribuit la designul pieselor cu câteva cuvinte reprezentative pentru viața și cariera sa.

Pasionată de fashion, Serena insistă să-și construiască un nume în acest sector, mai ales în condițiile în care se apropie de finalul activității de jucătoare profesionistă de tenis. Americanca are deja în proprietate o linie de îmbrăcăminte de succes, iar acum a intrat puternic pe piața bijuteriilor.

Deocamdată a fost scoasă la vânzare o serie limitată, de numai 70 de piese, toate beneficiind de un aur de calitate, de cel puțin 14 carate. Clienții vor putea găsi creații de care Serena Williams s-a ocupat personal în ceea ce privește designul.

Astfel, dorința sa a fost ca pe cercei, pe coliere sau pe brățări să apară cuvinte cu greutate, cu care sportiva s-a identificat de-a lungul timpului, precum „Great”, „Winner”, „Love”, „Sexy” și „Crazy”, expresii care nu mai au nevoie de traducere.

„Există atât de multe cuvinte care într-adevăr vorbesc despre personalitatea mea”, a declarat Serena Williams. Amatorii unor asemenea bijuterii semnate de marea campioană americană trebuie să știe însă că prețurile sunt pe măsură, fiind cuprinse între 299 de dolari și 9.999 de dolari. 

FULLSCREEN
Serena Williams face bijuterii „Sexy”! 300 de dolari, cel mai ieftin exemplar
  • /

related posts