Serena Williams, în costum de baie pe iaht, alături de sora ei mai mare


Serena Williams se pregătește de Australian Open pe iaht, alături de sora ei mai mare, Venus. Multipla campioană de tenis a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ea în costum de baie cum rar ți-e dat să vezi.


Au împreună 77 de ani, dar n-au de gând să se retragă din tenis. Însă, surorile Williams surprind chiar și cu ședințele foto sexy pe care le fac la malul mării. 

Serena Williams și-a uimit admiratorii după ce și-a expus abdomenul și formele în câteva fotografii și un boomerang, pe Instagram.

În vârstă de 38 de ani, Serena Williams n-a mai postat imagini cu ea în bikini de când a devenit mamă. Însă, a făcut o excepție în timpul unei vacanțe petrecute pe iaht alături de sora ei mai mare, Venus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Serena Williams, care a devenit mamă în urmă cu doi ani, a atras sute de mii de aprecieri și sute de comentarii pozitive cu o imagine neașteptată.

„Iubesc corpul ăsta, dar mi-ar plăcea să te văd jucând. Nu e chiar în bugetul meu”, a scris, amuzat, un admirator, în timp ce altul a comentat că a reportat fotografia.

Citește și: Serena Williams face bijuterii „Sexy”! 300 de dolari, cel mai ieftin exemplar

Spre deosebire de multipla campioană la tenis, românca Simona Halep are altă abordare când vine vorba de viața privată. Campioana de la Wimbledon nu-și expune corpul în public, din decență. 

Singura dată când Simona a postat în social media poze de la mare a fost în noiembrie 2019, în timpul vacanței de final de sezon. 

Însă, fotografiile au fost mult mai „cuminți”. Vezi AICI cum a pozat Simona Halep în vacanță!

Fotografii: Getty Images/@serenawilliams

Vezi și VIDEO: Interviu cu Simona Halep, La Măruță: „Nu visam să ajung numărul 1 mondial”

FULLSCREEN
Serena Williams, în costum de baie pe iaht, alături de sora ei mai mare
  • /

related posts