Serena Williams, ședință foto cu fetița ei, Alexis! Micuța s-a lansat în modă la doar trei ani


Serena Williams are cu ce să se mândrească! Micuța Alexis Olympia, care ia deja lecții de tenis, nu are emoții nici în fața aparatului de fotografiat. 


Fetița Serenei este adorabilă în prima ei ședință foto în calitate de model. Alexis Olympia (3 ani) s-a lansat în modă și a pozat alături de mama ei pentru cea mai nouă campanie a brandului Stuart Weitzman.

Tenismena de 39 de ani a postat două fotografii pe contul de Instagram, iar fanii au fost cuceriți pe loc de frumușica Alexis și zâmbetul ei. Cele două poartă ținute identice, iar internauții spun deja că Alexis seamănă perfect cu mămica ei. 

“Olympia are picioarele atletice ale mamei sale. Sunteți atât de frumoase!”, “Uită-te la piciorușele alea…deja au mușchi. Clar va fi ca mama ei”, “Inima mea s-a topit”, “Ce zâmbete! Sunteți adorabile”, “Voi două sunteți prea drăguțe împreună” – sunt câteva dintre comentariile postate de fani. 

Serena a postat și un videoclip în care vorbește despre fetița ei. “E atât de drăguță și atât de amuzantă. Nu știu dacă sper ca Olympia să-mi calce pe urme. Vreau ca ea să facă ce își dorește și să aleagă ce este mai bun pentru ea”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram serenawilliams

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”

 

related posts

Modifică setările cookies