Sergio Ramos, mesaj emoționant pentru soția sa la un an de la nuntă. Ce a scris celebrul fotbalist


Soția lui Sergio Ramos este o frumoasă prezentatoare tv de care celebrul fotbalist s-a îndrăgostit iremediabil. Acesta a spus nenumărate rânduri că înainte să o cunoască, a visat-o de trei ori și că atunci când i-a trimis primul mesaj nu s-a așteptat deloc să îi răspundă. 


Sergio și Pilar s-au cunoscut în anul 2012, același an în care și-au confirmat relația la gala Fifa Ballon d'Or, iar un an mai târziu au devenit părinți. Deși au o relație de ani buni, cei doi s-au căsătorit abia anul trecut, iar acum, la un an de la ziua nunții, fotbalistul i-a transmis un mesaj emoționant frumoasei sale partenere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Describir una emoción en palabras no es fácil, pero vivirla a tu lado todos los días es lo mejor que me ha regalado la vida. Hace un año nos dijimos que sí, pero nuestro compromiso se forjó el día que nos conocimos. Porque no hay un yo sin ti, ni un nosotros sin ellos, Sergio, Marco, Alejandro... Gracias por ser y por darme lo mejor. Feliz aniversario, mi amor @pilarrubio_oficial. ¡TQ! Happy anniversary, my love. There is no me without you and no us without them, Sergio, Marco, Alejandro... I love you! ❤????❤ #RnR #PilarRubio #SergioJr #Marco #Alejandro ❤????❤️

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

"Nu mi-e ușor să descriu în cuvinte emoțiile, dar să-mi trăiesc fiecare zi alături de tine e cel mai bun lucru pe care mi l-a oferit viața. Acum un an am spus da, dar angajamentul nostru a fost făcut în ziua în care ne-am întâlnit. Pentru că nu exist eu fără tine și nici noi fără ei, Sergio, Marco, Alejandro... Îți mulțumesc că exiști și că mi-ai oferit tot ce e mai bun. La mulți ani, iubire!".

Și Pilar a publicat o imagine din ziua nunții, iar reacția fanilor a fost pe măsura frumuseții celor doi.

Citește și: Keanu Reeves scoate la licitație un apel pe Zoom, începând de la 16 mii de dolari, totul pentru o cauză nobilă

Ramos și Rubio au trei copii împreună, pe Sergio, Marco și Alejandro, iar superba brunetă a anunțat în ianuarie că este însărcinata pentru a patra oară și că va deveni din nou mamă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Entrenamiento finalizado! ???? Entiendo el ejercicio físico como una forma de sentirme bien en cuerpo y mente. Como en su día me dijo mi querida @caroline_correia “Si no hay contraindicación médica, el ejercicio físico será un gran aliado de la embarazada en la prevención de la diabetes gestacional y la ganancia desproporcional de peso. ¿Y por qué? El principal motivo es que el ejercicio físico sensibiliza el músculo a la insulina, usándola como energía durante el ejercicio y evitando de esta manera el aumento de la misma en el torrente sanguíneo, por tanto ayudando a evitar la diabetes y el aumento excesivo de peso.

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Sergio Ramos, mesaj emoționant pentru soția sa la un an de la nuntă. Ce a scris celebrul fotbalist
  • /

related posts

Modifică setările cookies