Sexy la plajă! Bianca Andreescu e răvășitoare și în afara terenului de tenis


Canadianca de origine română Bianca Andreescu e revelația începutului de an în tenisul feminin, în special datorită titlului cucerit recent la turneul de la Indian Wells, acesta fiind primul trofeu din cariera sportivei în vârstă de 18 ani.


În ciuda faptului că a fost eliminată în optimi la competiția de la Miami din această săptămână, tenismena născută în Canada din părinți români va ocupa începând de luni poziția a 23-a în clasamentul WTA, acolo unde Simona Halep e pe locul al doilea.

Profitând de faptul că va reveni pe terenul de tenis abia la 20 aprilie, în meciul de Fed Cup dintre Canada și Cehia, Bianca Andreescu și-a permis o scurtă vacanță, chiar la Miami, pe plajele însorite ale Floridei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Change of scenery

A post shared by Bianca (@biancaandreescu_) on

„Schimbare de scenariu”, a notat Bianca pe contul său de Instagram, alăturând o fotografie sexy, în costum de baie și cu părul în bătaia vântului. În mai puțin de 24 de ore, ea a strâns peste 20.000 de aprecieri din partea fanilor. 

E o postură „hot” cu care Bianca Andreescu nu ne-a delectat până în prezent, pozele urcate de ea pe rețelele de socializare fiind mai degrabă decente. Să sperăm însă că Bianca nu va copia modelul conaționalei Eugenie Bouchard, a cărei ascensiune în tenis a fost stopată și din cauza înclinației accentuate pe care canadianca l-a avut spre lumea modelling-ului și a showbiz-ului.

Citește și O româncă a depășit-o pe Halep în 2019! Cine e Bianca Andreescu

Vezi și

related posts

Modifică setările cookies