Sexy printre trandafiri! „Bebelușa” Melissa Satta, împăcată de soțul fotbalist


Modelul italian, Melissa Satta, cunoscută în special ca fostă „bebelușă” în show-ul de televiziune Striscia la Notizia (un fel de Cronica Cârcotașilor, la noi) și-a reluat relația de iubire cu fotbalistul Kevin-Prince Boateng. Un imens buchet de trandafiri a fost fitilul care a reaprins focul dintre cei doi soți, despărțiți de la finalul lui 2018.


Melissa (33 de ani) și germano-ghanezul cu un an mai tânăr s-au cunoscut în 2011, iar de-atunci sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul italian. În viața lor a apărut și micuțul Maddox (născut în 2014), iar nunta din 2016 a fost una spectaculoasă, în stațiunea Porto Cervo din Sardinia.

Toate bune și frumoase până la finalul anului 2018, atunci când Melissa Satta și Boateng s-au separat, din motive care au rămas încă neclare. N-a fost însă vorba de un divorț oficial, astfel că a rămas destul loc pentru o împăcare.

Fotbalistul care a jucat în prima parte a acestui an la FC Barcelona a fost cel care a avut inițiativa, trimițându-i „bebelușei” sale un imens buchet de trandafiri roșii. Focoasa Melissa a aceptat provocarea cu o postare pe Instagram care nu lasă loc de îndoială. Sexy, într-un costum de baie incitant, italianca s-a arătat încântată de gestul lui Boateng, iar inimioara de la comentarii arată că povestea de iubire a fost reluată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta) on

FULLSCREEN
Sexy printre trandafiri! „Bebelușa” Melissa Satta, împăcată de soțul fotbalist
  • /


related posts