Sexy și fără decolteu. Loredana Groza, în cea mai „cuminte” ținută de Crăciun


Loredana Groza a avut de Crăciun cea mai cuminte ținută de până acum, iar alegerea vestimentară a avut mare efect în rândul fanilor ei.

Tag-uri:

De Crăciun, artista a pus pe ea de două ori mai multe haine decât obișnuiește. I-a furat căciula lui Moș Crăciun și a devenit o Crăciuniță sexy, îmbrăcată în roșu din cap până în picioare.

„Ceea ce-mi place la sărbătoarea Crăciunului este că îi poți face pe oameni să uite trecutul cu prezentul”, a scris Lori pe Instagram, în dreptul fotografiei care a stârnit comentarii pozitive în mediul online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

Înconjurată de cadouri, Loredana s-a fotografiat alături de cel mai prețios cadou al prezentului ei, fiica sa de 21 de ani, Elena. 

„Cel mai prețios cadou”, a scris Lori în dreptul fotografiei cu fiica ei.

Citește și: Loredana Groza, încă o serie de fotografii sexy! Cum își promovează noua piesă

 

Obișnuită cu decolteuri generoase, Loredana este adesea criticată pentru alegerile ei vestimentare. Artista spune că se așteaptă la astfel de reacții din partea celor care o urmăresc, având în vedere că se află mereu în lumina reflectoarelor.

„Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana într-un interviu acordat PROTV.RO.

Fotografii: @loredanagroza

Vezi și VIDEO: Loredana le răspunde celor care îi critică pozele sexy

FULLSCREEN
Sexy și fără decolteu. Loredana Groza, în cea mai „cuminte” ținută de Crăciun
  • /

related posts