Sexy şi scumpă! Georgina lui Ronaldo s-a afişat cu 15.000 de euro pe ea


Partenera de viaţă şi mama unuia dintre cei patru copii ai lui Ronaldo câştigă din ce în ce mai mult teren la capitolul mediatizare. 


Jurnaliştii spanioli au mers atât de departe încât au calculat preţul hainelor şi accesoriilor purtate de Georgina Rodriguez în ultima sa postare pe Instagram.

Este vorba despre o ţinută sport la care a optat modelul de origine iberică cu ocazia unei călătirii cu avionul. Astfel, Georgina s-a pozat în aeroport, fără să ştie că va fi luată la bani mărunţi de cei de la portalul ,,Vanitatis”.

În ceea ce priveşte hainele, jacheta şi pantalonii de culoarea muştarului sunt de la firma Alo Yoga, combinaţia fiind evaluată la 290 de euro. Mult mai puţin, doar170 de euro, costă modelul de adidaşi Nike Shox TL.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So excited for what is coming...✈️ Look @aloyoga ????????

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

 

În ordine crescătoare a preţurilor, îmbrăcămintea e urmată de cele trei exemplare Louis Vuitton care au constituit bagajul iubitei lui Ronaldo: o micuţă geantă Multi Pochette de 1.250 de euro, un bagaj de mână Tote Onthego de 1.750 de euro şi o valiză de 1.900 de euro.

Cireaşa de pe tort a stat însă pe unul dintre degetele de la mâna stângă a Georginei, mai exact un inel de aur cu diamante în valoare de peste 10.000 de euro, produs de cunoscuta firmă Cartier. 

Totalul s-a ridicat la aproximativ 15.000 de euro, o nimica toată în condiţiile în care Cristiano Ronaldo se mândreşte cu venituri anuale de zeci de milioane de euro. Fotbalistul portughez formează un cuplu cu Georgina Rodriguez de câţiva ani şi o au împreună pe micuţa Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

FOTO: Gettyimages

VIDEO  Cristiano Ronaldo

FULLSCREEN
Sexy şi scumpă! Georgina lui Ronaldo s-a afişat cu 15.000 de euro pe ea
  • /

related posts